Το νέο βίντεο με τους τραμπουκισμούς Αυγενάκη και η προσπάθεια «κουκουλώματος»

Νέες αποκαλύψεις αναμένονται με τους τραμπουκισμούς του πρώην υπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος χειροδίκησε ενάντια σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον πρωθυπουργό να προχωρά κατόπιν εορτής στην υποκριτική διαγραφή του μόνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν εργαζόμενοι, το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Και αυτό γιατί όπως αναφέρουν, το πλήρες βίντεο είναι διάρκειας 7 λεπτών, σε αντίθεση με τα μόλις 10 δευτερόλεπτα που διέρρευσαν.

«Δείχνει και το μετέπειτα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες εκείνων που έχουν το βίντεο, ότι ο πρώην υπουργός είναι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, κλωτσάει καρέκλες, απειλεί θεούς και δαίμονες, τον πλησιάζει ένας δόκιμος αξιωματικός, αστυνομικός και του λέει “μη με ακουμπάς”» είπε ο πρόεδρος της ΟΣΕΥΠΕ, Κώστας Διαμαντής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Από το Σάββατο το βράδυ ενημερωνόμασταν από όλο και περισσότερους συναδέλφους για το περιστατικό. Συλλέξαμε σιγά σιγά τα γεγονότα και περιμέναμε να δούμε πόσοι θα μας μιλήσουν και τι θα πουν. Περιμέναμε μέχρι και την Δευτέρα και την Τρίτη μάς είπαν ότι θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο το οποίο δείχνει τι ακριβώς έχει γίνει. Στείλαμε λοιπόν mail σε όλα τα υπουργεία και στους δημοσιογράφους, ενημερώσαμε και παράλληλα κυκλοφόρησε και το βίντεο. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα, η ανακοίνωσή μας ενεργοποίησε τα πράγματα γιατί από ό,τι φάνηκε δεν θέλανε να μην βγει στη δημοσιότητα όλο αυτό το γεγονός, να αποκρυφθεί σκόπιμα, για ευνόητους λόγους» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου του ΟΕΣΥΠΕ, Κώστα Διαμαντή, ΕΔΩ

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΟΣΕΥΠΕ, τόνισε μιλώντας στον ANT1 ότι η υπόθεση «σκεπάστηκε από ένα πέπλο σιωπής η υπόθεση. Καταρχάς η εργοδότρια εταιρεία του εργαζόμενου που από την πρώτη στιγμή ήξερε και βγήκε την έκτη μέρα, μετά το βίντεο, να πει με ένα λιτό δελτίο τύπου ότι βρίσκεται στο πλευρό του εργαζόμενου».

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι νιώθουν πολύ πιεσμένοι και επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό διήρκησε 7 λεπτά. «Έχουμε δει μόνο τα 10 δευτερόλεπτα. Να δοθεί στον εισαγγελέα όλο το βιντεοληπτικό υλικό» είπε και συμπλήρωσε με νόημα ότι μετά τους τραμπουκισμούς του Λευτέρη Αυγενάκη, εντάχθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο κοντρόλ ρουμ, για να μην υπάρξει διαρροή του 7λεπτου βίντεο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των Δημήτρη Καραγεωργόπουλου και Γιώργου Καλλιακμάνη ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί